UN:n toiminta on jaettu ympäri Suomen toimiviin tiimeihin, joissa on mukana lähemmäs sata nuorta ympäri Suomen. Jos haluat mukaan johonkin tiimiin, voit klikata tiiminvetäjän nimeä ja laittaa hänelle yksityisviestiä Facebookissa!

NUORISOTYÖNTEKIJÄT

Nuorisotyöntekijöiden tehtävä on vastata UN:n nuorisotyöstä kokonaisuutena, tukea, auttaa ja rohkaista nuoria, huolehtia heidän hyvinvoinnistaan UN-ryhmässä sekä vastata siitä, että mikä tahansa kriisitilanne missä tahansa päin Suomea hoidetaan asianmukaisesti. Tehtävään edellytetään lähtökohtaisesti vähintään 20 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Mikael

TUKIHENKILÖTIIMI

Tukihenkilöt antavat nuorille keskusteluapua ja huolehtivat yhdessä nuorisotyöntekijöiden kanssa siitä, että kaikki kriisitilanteissa olevat nuoret saavat tarvitsemansa avun ja tuen. Tehtävään edellytetään vähintään 20 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Henri

NUORISOTIIMI

Nuorisotiimiläiset auttavat nuorisotyöntekijöitä heidän tehtävissään, hoitavat UN-ryhmän valvontaa sekä palvelevat nuoria ryhmässä. Tehtävään edellytetään vähintään 15 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Topias

ROHKAISUTIIMI

Rohkaisutiimiläiset keskittyvät tuomaan rohkaisua, iloa ja toivoa jokaisen UN-ryhmässä toimivan nuoren elämään. Tiimi huolehtii siitä, ettei kukaan jää ryhmässä yksin ja että jokainen tulee kohdatuksi.

Vastuuhenkilöt: Jussi ja Sara

INSTAGRAM-TIIMI

Instagram-tiimiläiset tuottavat nuorten iloksi kuvia ja videoita UN:n Instagram-tilille. Tehtävään ei ole ikärajaa.

Vastuuhenkilö: Tiia