UN:n toiminta on jaettu ympäri Suomen toimiviin tiimeihin, joissa on mukana lähemmäs sata nuorta ympäri Suomen. Jos haluat mukaan johonkin tiimiin, voit klikata tiiminvetäjän nimeä ja laittaa hänelle yksityisviestiä Facebookissa!

NUORISOTYÖNTEKIJÄT

Nuorisotyöntekijöiden tehtävä on vastata UN:n nuorisotyöstä kokonaisuutena, tukea, auttaa ja rohkaista nuoria, huolehtia heidän hyvinvoinnistaan UN-ryhmässä sekä vastata siitä, että mikä tahansa kriisitilanne missä tahansa päin Suomea hoidetaan asianmukaisesti. Tehtävään edellytetään lähtökohtaisesti vähintään 20 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Topias

TUKIHENKILÖTIIMI

Tukihenkilöt antavat nuorille keskusteluapua ja huolehtivat yhdessä nuorisotyöntekijöiden kanssa siitä, että kaikki kriisitilanteissa olevat nuoret saavat tarvitsemansa avun ja tuen. Tehtävään edellytetään vähintään 20 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Mikael

NUORISOTIIMI

Nuorisotiimiläiset auttavat nuorisotyöntekijöitä heidän tehtävissään, hoitavat UN-ryhmän valvontaa sekä palvelevat nuoria ryhmässä. Tehtävään edellytetään vähintään 15 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Topias

ROHKAISUTIIMI

Rohkaisutiimiläiset muodostavat alueellisia tiimejä ympäri Suomea. He keskittyvät tuomaan rohkaisua, iloa ja toivoa jokaisen UN-ryhmässä toimivan nuoren elämään ja etsimään sitä, mitä Jumala haluaa heidän kauttaan tehdä paikallisesti. He tuottavat myös sisältöä UN:n Instagram-tilille.

Vastuuhenkilöt: Veera, Topias ja Tiia

KOLLEKTIO-TIIMI

Kollektio-tiimiläiset rakentavat tubettajien verkostoa ja tuottavat materiaaleja youtubeen.

Vastuuhenkilö: Jussi

AKTIO-TIIMI

Aktiotiimiläiset tekevät yhteisöllisiä reissuja ympäri Suomen erilaisiin nuorten tapahtumiin, palvelemaan ja rohkaisemaan ihmisiä.