TYÖNTEKIJÄT

Haluaisitko mukaan palvelemaan UN:n nuorisotyössä? Haemme jatkuvasti uusia nuorisotyöntekijöitä ja tukihenkilöjä tiimiimme. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Uskovaiset Nuoret Ry:n Facebook-sivun kautta!

TIIMINVETÄJÄT JA VASTUUHENKILÖT

Elisa Korhonen

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja kriisi-ja poikkeusolojen hoitotyön asiantuntija. Lasten ja nuorten työ on ominta osaamisaluettani. UN:ssa toimin henkilöstöjohtajana. Haluan panostaa työtehtäviini niin, että jokainen työntekijä voi kokonaisvaltaisesti hyvin ja voi kokea kuuluvansa yhteisöön.

Heidi Paalonen

Hallituksen puheenjohtaja

Olen äiti, puoliso, pikkusisko, täti, asiakaspalvelija ja Jeesuksen seuraaja. UN:n toiminnassa suurella sydämellä. Haluan aina oppia uutta Jumalasta, Raamatusta, ihmisistä ja elämästä. Olen vielä kesken ihmisenä ja uskovana ja välillä käyn koviakin elämän kouluja, valmiiksi ei tietenkään ikinä tullakaan. Se ei onneksi estä minua jo nyt palvelemasta Jumalaa ja teenkin paljon vapaaehtoistyötä UN:ssä ja seurakunnassa.

black warning icon

Henrik Mäki

Toiminnanjohtaja

Haluan osaltani olla levittämässä Evankeliumia nuorille. Vain ansaitsematon armo voi pelastaa.

Vastaan järjestön johtamisesta.

black warning icon

Veera Korhonen

Hallituksen varapuheenjohtaja, nuorisotyöntekijä

Suurinta iloani on auttaa, motivoida, rohkaista ja rakentaa.

TUKIHENKILÖT

black warning icon

Joel Snickars

Traditio: Luterilaisuus

Olen teologian maisteri, jota kiinnostaa auttaa arjen perusongelmissa ja Raamatun kreikan kielinen perusteksti. Haen mieluummin totuutta kuin uraa. Olen käytettävissä synnintunnustukseen.

black warning icon

Johanna Vähäkainu

Luterilaisuus

YTM, sairaanhoitaja, olen käytettävissä kun sinua pohdituttaa isommat tai pienemmät asiat elämässä. Minun kanssa voi jutella niin kevyistä kuin rankoista aiheista.

 

black warning icon

Juha Erkkilä

Luterilaisuus

Nuorisotyönohjaaja, viiden lapsen isä. Kokemusta perheisiin liittyvistä kysymyksistä. Olen käytettävissä myös synnintunnustukseen.

Muut työntekijät

Niko Nyholm

Datan käsittelijä

Vastaan nuorille.fi-palvelun päivittämisestä.