NUORTEN PUOLESTA 24/7 tai sitten joskus

Uskovaiset nuoret (UN) on toteutunut unelma nuorisotyöjärjestöstä, jossa sadat nuoret eri kirkkokunnista kulkevat toistensa vierellä joka päivä. Unelmamme on vapauttaa nuorten koko potentiaali toistensa palvelemiseen.

USKOVAISET NUORET

 

Olemme ainoa kristillinen nuorisotyöjärjestö Suomessa, joka on painottunut vahvasti nettinuorisotyöhön. Tehtävämme on:

  • Nostaa ylös nuorten palvelunäkyä ja tarjota heille työkaluja sen toteuttamiseen
  • Tarjota kaikissa elämäntilanteissa oleville nuorille mahdollisuuksia ilojen ja surujen jakamiseen arjen keskellä
  • Toimia valtakunnallisena tukiverkkona seurakuntien ja muiden järjestöjen toiminnasta syrjäytyneiden ja erilaisista elämänhaasteista kärsivien nuorten tavoittamiseksi. Autamme missä tahansa tilanteessa missä tahansa päin Suomea, ei poikkeuksia, ei katvealueita
tuomas

UN:n työ on hengellisesti raitista. On ollut ilo seurata, kuinka sanoma Jeesuksesta saavuttaa, hoitaa ja opetuslapseuttaa nuoria yli kirkko- ja seurakuntarajojen.

Tuomas Wilkman, Vanhempi konstaapeli

aaron

UN-ryhmä on paikka, jossa kristityt eri liikkeistä voivat kokea aitoa yhteyttä. Se taistelee Herramme Jeesuksen rukouksen puolesta: ‘Että he olisivat yhtä’.

Aaron Kortteenniemi, Nuorisopastori

KEITÄ PALVELEMME JA MITEN

 

Kohderyhmämme ovat 13-30 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset, joita haluamme rohkaista pysymään Jumalan Sanassa ja elämään julkisesti Jeesukselle.

Ydintyötämme ovat:

  • 12 000 nuorta yhdistävä Uskovaiset nuoret -ryhmä Facebookissa. Suomen suurimmassa nuortenryhmässä jaetaan päivittäin rukouspyyntöjä, todistuksia, menovinkkejä, kuulumisia ja kaikkea kristityn nuoren elämään kuuluvaa. Ryhmä muodostaa valtakunnallisen verkostomme selkärangan: sen ansiosta meillä ei ole katvealueita.
  • Viikoittaiset Uskovaiset nuoret LIVE -radiolähetykset Radio Deillä. Ohjelmat rakennetaan yhdessä tavallisten nuorten kanssa, ja niissä jokainen voi saada äänensä kuuluviin.
  • Tukihenkilöpalvelu, joka tarjoaa nuorille kristillistä keskustelu- ja rukousapua yksityisesti sosiaalisen median välityksellä
  • Nuorille.fi, jonka tavoite on kerätä tiedot kristillisistä nuortenmenoista yhteen palveluun
  • UN kollektio -tubetusverkosto joka yhdistää nuoria tubettajia

Katso lisää toimintamuodoistamme täältä!

mika

Pienen joukon näystä huikeisiin mittasuhteisiin kasvanut UN on hieno esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun etsii Jumalan suunnitelmia ja kulkee niissä.
Mika Ahonen, tv-tuottaja

dini

UN-ryhmässä nuoret saavat tärkeää tukea ja neuvoa toisiltaan. Sen avulla myös UN:n työntekijät tavoittavat ne nuoret, joihin seurakunnilla ei ole kontaktipintaa.
Dini Mäntylä, Projektikoordinaattori, Iso Kirja

NÄKY JA ARVOPOHJA

 

Uskovaiset nuoret ry:n näky on palvella Suomen nuoria yhteistyössä seurakuntien ja muiden järjestöjen kanssa, jotta voisimme nähdä nuorisoherätyksen Suomessa. Haluamme myös tukea ja nostaa esille yksittäisten nuorten palvelunäkyä sekä edistää palvelevaa elämäntapaa nuorten keskuudessa.

Uskomme, että herätyksen perusta on Jumalan Sana. Siksi toimintamme keskiössä on luottamus lihaksi tulleeseen Sanaan eli Jeesukseen Kristukseen, joka on tie, totuus ja elämä, sekä kirjoitettuun Sanaan eli Raamattuun, joka on erehtymätön, ikuinen ja täydellinen ilmoitus kaikessa, mitä se opettaa.

Kaikessa, mitä teemme, haluamme olla rakastamassa, tukemassa, rohkaisemassa, auttamassa, kuuntelemassa, rakentamassa ja arvostamassa jokaista nuorta. Kunnioitamme kirkkokuntien erilaisuutta sekä painotuseroja ja arvostamme kaikkialla Raamattuun sitoutuvaa työtä, toimintaa ja opetusta.

juhalehtonen

Uskovaiset nuoret on mahtava esimerkki siitä voimasta, joka on uskovien yhteydessä. Yksin voi jotain, mutta yhdessä voimme saada aikaan mitä tahansa!

Juha Lehtonen, Nuorisopastori

NUORISOTYÖN TUKEMINEN

 

Otamme kiitollisuudella vastaan kannatusjäseniä kattaaksemme toiminnasta aiheutuvat kulut sekä mahdollistaaksemme työmme laajentamisen ja uusien toimintamuotojen kehittämisen. UN tarjoaa kannatusjäsenyyksiä niin seurakunnille, yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin. Lisätietoja löydät täältä!