NUORTEN PUOLESTA 24/7 

Uskovaiset nuoret ry, tutummin UN, on nuorten ja nuorten aikuisten oma yhteisö. Toimintamme on yhteiskristillistä ja tapahtuu pääosin netissä. Haluamme, että kaikki nuoret paikkakunnasta tai elämäntilanteesta riippumatta saavat kokea uskovien yhteyttä ja halutessaan myös kasvaa ja käyttää lahjojaan palvelellen vapaaehtoisena. 

NÄKY JA ARVOPOHJA

 

UN:n tavoitteet

 

Hengellinen missio

  • Nuorten rohkaiseminen
  • Uskossa kasvamisen tukeminen
  • Evankelioiminen, nuoret oppivat Jeesuksesta
  • Rukouspalveleminen
  • Nuorten ohjaaminen seurakuntiin

 

Hyvinvointimissio

  • Mielenterveyden tukeminen
  • Yhteisöllisyyden ja osallisuuden lisääminen
  • Syrjäytymisen ehkäiseminen

 

UN:n tuottaa missiomme mukaista sisältöä Instagramissa ja Tik Tokissa tavoittaen jo uskossa olevia sekä niitä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta. Pidämme viikoittain live-lähetyksiä, jotka sisältävät tavallisesti rukousta, hartauden ja joskus musiikkiakin. UN ylläpitää Facebook-ryhmää, jossa nuoret voivat käydä keskustelua uskoon liittyvistä aiheista ja pyytää rukousta toisiltaan. Lisäksi nuoria palvelevat aikuiset tukihenkilöt, joiden kanssa on mahdollista keskustella luottamuksellisesti. Tukihenkilöt ovat matalankynnyksen tuki, joiden kanssa pääsee keskustelemaan nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Tukihenkilöt auttavat tarvittaessa nuorta löytämään myös muuta tarvitsemaansa tukea. Haaveilemme siitä, että voisimme tulevaisuudessa palvella nuoria yhä uusilla tavoilla, esimerkiksi UN:n oman podcast-ohjelman kautta tai osallistumalla yhä enemmän kristillisiin tapahtumiin ympäri Suomen.

mika

Pienen joukon näystä huikeisiin mittasuhteisiin kasvanut UN on hieno esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun etsii Jumalan suunnitelmia ja kulkee niissä.
Mika Ahonen, tv-tuottaja

dini

UN-ryhmässä nuoret saavat tärkeää tukea ja neuvoa toisiltaan. Sen avulla myös UN:n työntekijät tavoittavat ne nuoret, joihin seurakunnilla ei ole kontaktipintaa.
Dini Mäntylä, Projektikoordinaattori, Iso Kirja

juhalehtonen

Uskovaiset nuoret on mahtava esimerkki siitä voimasta, joka on uskovien yhteydessä. Yksin voi jotain, mutta yhdessä voimme saada aikaan mitä tahansa!

Juha Lehtonen, Nuorisopastori

NUORISOTYÖN TUKEMINEN

 

Otamme kiitollisuudella vastaan kannatusjäseniä kattaaksemme toiminnasta aiheutuvat kulut sekä mahdollistaaksemme työmme laajentamisen ja uusien toimintamuotojen kehittämisen. UN tarjoaa kannatusjäsenyyksiä niin seurakunnille, yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin. Lisätietoja löydät täältä!