Vapaaehtoiset

Haluaisitko mukaan palvelemaan UN:n nuorisotyössä? Haemme jatkuvasti uusia nuorisotyöntekijöitä ja tukihenkilöjä tiimiimme. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Uskovaiset Nuoret Ry:n Facebook-sivun kautta!

Hallitus

Elisa Korhonen

Sihteeri , henkilöstöohjaaja, hartaustiimi

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja kriisi-ja poikkeusolojen hoitotyön asiantuntija. Lasten ja nuorten työ on ominta osaamisaluettani. UN:ssa toimin henkilöstöjohtajana. Haluan panostaa työtehtäviini niin, että jokainen työntekijä voi kokonaisvaltaisesti hyvin ja voi kokea kuuluvansa yhteisöön.

Heidi Paalonen

Hallituksen puheenjohtaja

Olen äiti, puoliso, pikkusisko, täti, asiakaspalvelija ja Jeesuksen seuraaja. UN:n toiminnassa suurella sydämellä. Haluan aina oppia uutta Jumalasta, Raamatusta, ihmisistä ja elämästä. Olen vielä kesken ihmisenä ja uskovana ja välillä käyn koviakin elämän kouluja, valmiiksi ei tietenkään ikinä tullakaan. Se ei onneksi estä minua jo nyt palvelemasta Jumalaa ja teenkin paljon vapaaehtoistyötä UN:ssä ja seurakunnassa.

black warning icon

Veera Korhonen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Suurinta iloani on auttaa, motivoida, rohkaista ja rakentaa. Olen sosiaalipedagogiikan ja johtamisen asiantuntija, ja tahdon auttaa järjestöämme kehittymään ja kasvamaan nuorten ja nuorten aikuisten tarpeisiin vastaamisessa

Hallituksen muut jäsenet:

Niko Väisänen

Hallituksen jäsen,Instagram live, hartaustiimi

Perheeni kuopuksena olen saanut pienestä pitäen vastaanottaa runsain mitoin rakkautta vanhemmiltani sekä kolmelta isosisarukselta. Vielä enemmän olen saanut Herralta. Kaikista harhapoluista ja tietoisestakin vastustuksesta huolimatta Hän osoittaa armonsa ja rakkautensa yhä uudelleen. Unelmani on päästä kertomaan ihmisille Isän rakkaudesta, Jeesuksen sovitustyöstä ja Pyhän Hengen ystävyydestä.

Sami Luodemäki

Hallituksen jäsen ,TikTok tiiminvetäjä

On ollut uskovaisissa nuorissa pitkään mukana. Tällähetkellä vastuu alueenaan luoda turvallinen alusta nuorille ja nuorille aikuisille tiktokissa.

Sisällöntuotanto

Charlotta Rautee

TikTok

Olen 22 vuotias lähetystyöntekijä Meksikossa. Teen sosiaaliseen mediaan sisältöä.

Henna Leppiaho

Facebook tiiminvetäjä, Facebook, nettisivujen päivitys

Henna Männistö

Instagram tiiminvetäjä

Olen elämäniloinen 22-vuotias Jeesuksen seuraaja! 🙂 Duunailen UN:ssä mm. Instagram- ja Tik Tok sisältöjä. UN:n lisäksi tykkään lenkkeillä ja höpöttää ihmisten kanssa, sekä taiteilla! Ois kiva nähdä sut kenties meidän vapaaehtoisten listalla? 😉

Jenny Paananen

Instagram live tiiminvetäjä

Tahdon aidosti nähdä toiset Jumalan silmin ja tunnistaa heidän kyvyt ja taidot hänen kauttansa. Ja tätä kautta rohkaista jokaista eteenpäin Kristuksen tuntemisen ja palvelemisen tiellä!

Karoliina Salminen

hartaustiimi

Oon ollut un:ssä mukana ainakin vuodesta 2019 ???? Oon luonteeltani luova ja ehkä siksi valikoiduinkin hartaustiimiin hartauksia kirjoittelemaan. Jeesus on tärkeä mulle elämässä ja on iloa saada olla jakamassa sanaa Hänestä ja Raamatusta hartauksien kautta 🙂

Mimmi Pajunen

hartaustiimin vetäjä, Facebook

Miro Cedercreutz

Instagram live

Olen mukana tekemässä maanantain livehartauksia. Opiskelen opettajaksi ja rakastan saarnata Jumalan sanaa ja soittaa musiikkia.

Tukihenkilöt

black warning icon

Johanna Vähäkainu

Luterilaisuus

Olen UN:n tukihenkilö. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, YTM ja työnohjaaja ( story). Vapaa-ajalla minut löytää usein miten ulkoa joko lenkiltä, luistelemasta, hiihtämässä tai muuten vaan ulkoilemasta sekä kuntosalilta painoja nostamasta.

black warning icon

Juha Erkkilä

Luterilaisuus, tukihenkilöiden tiiminvetäjä

Nuorisotyönohjaaja, viiden lapsen isä. Kokemusta perheisiin liittyvistä kysymyksistä. Olen käytettävissä myös synnintunnustukseen.

Muut vapaaehtoiset

black warning icon

Henrik Mäki

Toiminnanjohtaja

Haluan osaltani olla levittämässä Evankeliumia nuorille. Vain ansaitsematon armo voi pelastaa.

Vastaan järjestön johtamisesta.

Maria Puolimatka

Rahastonhoitaja

Olen saanut kasvaa uskovaisessa perheessä ja minulla on 5 nuorempaa sisarusta. Tällä hetkellä opiskelen taloutta ja rahoitusta. Rakastan laulamista ja vapaa-ajalla harrastan ringetteä. Olen Jeesuksen seuraaja. UN:n toiminnan lisäksi olen kotiseurakunnassa myös aktiivisesti toimimassa. 🙂

black warning icon

Niko Nyholm

ICT asiantuntija

Vastaan kaikista ICT liittyvistä hommista.