FACEBOOK-RYHMÄT

13-30 -vuotiaille suunnattu Uskovaiset nuoret -ryhmä on UN:n ensimmäinen työmuoto. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 2012 alkaen. Ryhmä palvelee tällä hetkellä yli 11 000:a jäsentä, ja se on Suomen suurin kristillinen nuortenryhmä.

Ryhmä löytyy osoitteesta facebook.com/groups/uskovaisetnuoret.

UN-ryhmän yhteyteen on perustettu kolme alaryhmää:

MITÄ USKOVAISET NUORET -RYHMÄ TARJOAA?

 

Ryhmän viestiliikenne on kokonaisvaltainen läpileikkaus tämän päivän kristityn nuoren elämään. Sen kautta nuoret jakavat toisilleen päivittäin iloja, suruja, rukousaiheita, todistuksia, unelmia, taidetta, musiikkia, ajatuksia kristittynä elämisestä, menovinkkejä ja paljon muuta.

Ryhmän vahvuus on sen kyky yhdistää kristityt nuoret kellon ympäri missä päin Suomea tahansa. Monet ovatkin löytäneet sen kautta uusia ystäviä ja tien seurakuntayhteyteen omalla paikkakunnallaan. UN-ryhmä ei ole vaihtoehto seurakuntien toiminnalle, vaan se tukee seurakuntien toimintaa ja ohjaa nuoria seurakuntayhteyteen.

Ryhmän kautta nuoria palvelevat myös aktiivisesti UN:n nuorisotiimiläiset, tukihenkilöt ja nuorisotiimiläiset. He vastaavat siitä, että jokainen tulee kohdatuksi eikä ketään jätetä yksin.

Kuten kaikessa Uskovaiset nuoret ry:n toiminnassa, myös UN-ryhmässä on tilaa erilaisia kristillisiä traditioita edustaville nuorille yhtäläisesti. Toimimalla keskinäisessä yhteydessä ja rakkaudessa nuoret oppivat arvostamaan kaikkialla Raamattuun sitoutuvaa työtä, toimintaa ja opetusta.

Nuoriin kannattaa panostaa!

Autamme ketä tahansa uskovaa nuorta missä tahansa päin Suomea missä tahansa tilanteessa ilman poikkeuksia. Lisäksi tarjoamme nuorille runsaasti mahdollisuuksia omien lahjojensa käyttöön, toistensa palvelemiseen ja keskinäiseen yhteyteen.

Liity tukijaksi