TIIMIT

UN:n toiminta on jaettu ympäri Suomen toimiviin tiimeihin, joissa on mukana lähemmäs sata nuorta ympäri Suomen. Jos haluat mukaan johonkin tiimiin, voit klikata tiiminvetäjän nimeä ja laittaa hänelle yksityisviestiä Facebookissa!

HARTAUSTIIMI

Hartaustiimin tehtävä on vastata UN:n viikkohartauksista. Hartaustiimi kirjoittaa nuoria rohkaisevia, kannustavia ja innostavia hartaustekstejä. Hartaustiimissä voi toimia hyvin pienellä panoksella. Hartaustiimi antaa kokemusta kristillisten hartauksien kirjoittamisesta, tärkeintä on innostus nuorten tukemiseen. Tehtävään ei ole ikärajaa, mutta alaikäiseltä vaaditaan vanhempien lupa.

Vastuuhenkilö: Mimmi Pajunen

 

TUKIHENKILÖTIIMI

Tukihenkilöt antavat nuorille keskusteluapua ja huolehtivat yhdessä nuorisotyöntekijöiden kanssa siitä, että kaikki kriisitilanteissa olevat nuoret saavat tarvitsemansa avun ja tuen. Tehtävään edellytetään vähintään 20 vuoden ikää ja vahvaa kristillistä arvopohjaa.

Vastuuhenkilö:Juha Erkkilä

LIVETIIMI

Livetiimin tehtävänä on julkaista nuoria innostavia, kannustavia ja vuorovaikutuksellisia live-hartauksia viikoittain Instagramissa. Tehtävään edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

Vastuuhenkilö: Jenny Paananen

SISÄLLÖNTUOTANTOTIIMI

Sisällöntuotantotiimin tehtävänä on tehdä sisältöä Uskovaisten Nuorten Instagramiin myös TikTokkiin. Sisältö on nuoria rohkaisevaa, Uskovaisten Nuorten arvojen mukaista yhteiskristillistä sisältöä. Tehtävään ei ole ikärajaa, mutta alaikäiseltä vaaditaan vanhempien lupa.

Vastuuhenkilöinä :Henna Männistö , Sami Luodemäki