TUKIHENKILÖT

Kaipaatko turvallista aikuista kristittyä, jonka kanssa voisit luottamuksellisesti jutella sydäntäsi painavista asioista ja saada tukea ja rukousapua? Tai ehkä kaipaisit jotakuta, joka auttaisi sinua löytämään sielunhoitajan, kavereita tai seurakuntayhteyden omalta paikkakunnaltasi?

 

UN:n tukihenkilöt ovat juuri sinua varten! Yhteyttä voit ottaa helposti Facebookin yksityisviestillä, ja tukihenkilö vastaa sinulle 48 tunnin sisällä. Mikäli haluat, voit myös laittaa viestiä jollekin UN:n nuorisotyöntekijälle, jolloin sinulle pyritään järjestämään tukihenkilö nopeammin.

Jos kärsit vakavammista mielen alueen ongelmista, sinulla on esimerkiksi itsetuhoisia ajatuksia tai tarvitset kiireellistä apua, ota yhteyttä ensisijaisesti oman alueesi terveydenhuoltopalveluihin, sairaalan päivystykseen tai hätänumeroon 112.

Klikkaamalla tukihenkilön kuvaa pääset lähettämään heille yksityisviestiä!

black warning icon

Joel Snickars

Traditio: Luterilaisuus

Olen teologian maisteri, jota kiinnostaa auttaa arjen perusongelmissa ja Raamatun kreikan kielinen perusteksti. Haen mieluummin totuutta kuin uraa. Olen käytettävissä synnintunnustukseen.

black warning icon

Johanna Vähäkainu

Luterilaisuus

Olen sairaanhoitaja ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Erityisesti minulla on osaamista terveyteen, elämänhallintaan, kutsumukseen ja hengelliseen väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä.

black warning icon

Juha Erkkilä

Luterilaisuus

Nuorisotyönohjaaja, viiden lapsen isä. Kokemusta perheisiin liittyvistä kysymyksistä. Olen käytettävissä myös synnintunnustukseen.

black warning icon

Kesia Mäkinen (lomalla toistaiseksi)

Helluntailaisuus

Olen käynyt raamattukoulua Isossa kirjassa, ja minulla on elämänkokemusta eri kulttuureista. Haluan olla empaattinen ja tukea ja ymmärtää vaikeuksista ja mielenterveysongelmista kärsiviä. Tykkään musiikin tekemisestä ja tuottamisesta, kirjoittamisesta ja maalaamisesta.

black warning icon

Outi Papunen

Työskentelee Itu-työssä yllätyksellisissä raskaustilanteissa olevien ja abortin läpikäyneiden eri ikäisten naisten ja tyttöjen kanssa.