TUKIHENKILÖT

Kaipaatko turvallista aikuista kristittyä, jonka kanssa voisit luottamuksellisesti jutella sydäntäsi painavista asioista ja saada tukea ja rukousapua? Tai ehkä kaipaisit jotakuta, joka auttaisi sinua löytämään sielunhoitajan, kavereita tai seurakuntayhteyden omalta paikkakunnaltasi?

 

UN:n tukihenkilöt ovat juuri sinua varten! Yhteyttä voit ottaa helposti Facebookin yksityisviestillä, ja tukihenkilö vastaa sinulle 48 tunnin sisällä. Mikäli haluat, voit myös laittaa viestiä jollekin UN:n nuorisotyöntekijälle, jolloin sinulle pyritään järjestämään tukihenkilö nopeammin.

Jos kärsit vakavammista mielen alueen ongelmista, sinulla on esimerkiksi itsetuhoisia ajatuksia tai tarvitset kiireellistä apua, ota yhteyttä ensisijaisesti oman alueesi terveydenhuoltopalveluihin, sairaalan päivystykseen tai hätänumeroon 112.

Klikkaamalla tukihenkilön kuvaa pääset lähettämään heille yksityisviestiä!

black warning icon

Johanna Vähäkainu

Luterilaisuus

Olen UN:n tukihenkilö. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, YTM ja työnohjaaja ( story). Vapaa-ajalla minut löytää usein miten ulkoa joko lenkiltä, luistelemasta, hiihtämässä tai muuten vaan ulkoilemasta sekä kuntosalilta painoja nostamasta.

black warning icon

Juha Erkkilä

Luterilaisuus, tukihenkilöiden tiiminvetäjä

Nuorisotyönohjaaja, viiden lapsen isä. Kokemusta perheisiin liittyvistä kysymyksistä. Olen käytettävissä myös synnintunnustukseen.