TUKIHENKILÖT

Kaipaatko turvallista aikuista kristittyä, jonka kanssa voisit luottamuksellisesti jutella sydäntäsi painavista asioista ja saada tukea ja rukousapua? Tai ehkä kaipaisit jotakuta, joka auttaisi sinua löytämään sielunhoitajan, kavereita tai seurakuntayhteyden omalta paikkakunnaltasi?

 

UN:n tukihenkilöt ovat juuri sinua varten! Yhteyttä voit ottaa helposti Facebookin yksityisviestillä, ja tukihenkilö vastaa sinulle 48 tunnin sisällä. Mikäli haluat, voit myös laittaa viestiä jollekin UN:n nuorisotyöntekijälle, jolloin sinulle pyritään järjestämään tukihenkilö nopeammin.

Jos kärsit vakavammista mielen alueen ongelmista, sinulla on esimerkiksi itsetuhoisia ajatuksia tai tarvitset kiireellistä apua, ota yhteyttä ensisijaisesti oman alueesi terveydenhuoltopalveluihin, sairaalan päivystykseen tai hätänumeroon 112.

Klikkaamalla tukihenkilön kuvaa pääset lähettämään heille yksityisviestiä!

black warning icon

Joel Snickars

Traditio: Luterilaisuus

Olen teologian maisteri, jota kiinnostaa auttaa arjen perusongelmissa ja Raamatun kreikan kielinen perusteksti. Haen mieluummin totuutta kuin uraa. Olen käytettävissä synnintunnustukseen.

black warning icon

Johanna Vähäkainu

Luterilaisuus

YTM, sairaanhoitaja, olen käytettävissä kun sinua pohdituttaa isommat tai pienemmät asiat elämässä. Minun kanssa voi jutella niin kevyistä kuin rankoista aiheista.

 

black warning icon

Juha Erkkilä

Luterilaisuus

Nuorisotyönohjaaja, viiden lapsen isä. Kokemusta perheisiin liittyvistä kysymyksistä. Olen käytettävissä myös synnintunnustukseen.